×
Вход в системата

Потребителско име: Парола:
Добре дошли в най-новата версия на уеб сайта скъпи приятели. Надяваме се тя да бъде по-интересна за вас, тъй като има нови екстри, освен досегашните (анкети, вицове, обяви за запознанства, както разбира се и разказите) - галерия със снимки на потребители, разглеждане на профили, възможност за чат-разговор с всеки един потребител на сайта, новини за да Ви уведомяваме за новите екстри и подаръци в сайта, както и възможност да коментирате всяка една новина. Нашият екип се опита да публикува нови разкази, доколкото е възможно, като разчитаме и на помощ от Ваша страна.
Това е новият рай на забавленията. Не пропускайте възможността да се гмурнете в него. За използването на по-голямата част от уеб сайта се изисква регистрация от Ваша страна.

Разполагаме с над 150 разказа, 130 анкети и над 500 вица.
Този уеб сайт е предназначен за лица над 18 години. Ако чувствате, че съдържанието му не е подходящо за Вас, моля веднага напуснете уеб сайта. Не носим отговорност за това, кой го посещава!
Започнах да споделям жена си
По принцип никога не съм си падал по груповите истории, особено пък това да споделям половинката си с друг мъж. Но обичах да се майтапя с жена ми на тази тема, като я питах дали иска да направим тройка с друг мъж. Тя само се смееше и ми казваше, че съм луд. Но веднъж при поредната ми шега на тази тема, тя ме изненада с отговора си: - ...
Чукане в склада
Казвам се Анита и работя в склад на едро. И общо взето съм заобиколена само от мъже. Нямам си приятел, но много често се възбуждам ей така без причина. И започвам да се пипам. А много ми се иска някой да ми го сложи. Един ден получих анонимен имейл на работа. Когато го отворих ахнах. Вътре имаше снимки на надървени мъже. Бяха около 10 ...
Цар имал камила която му била любимка и искал някой да я научи да говори. Обявил че дава голяма награда на този който я научи но никой не се наемал. Накрая при него се явил мъж на години , който огледал преценявящо царя,който бил доста въздрастен, после камилата и казал замислено: - Мога господарю, но ще ми трябват около 20 години !! - и като нямало други желаещи царят се съгласил. Прибира се човека вкъщи с камилата и с торба злато и жена му учудено го пита какво става. Той и зазказва всичко и тя го пита: - И какво ще правиш след 20 години? - ех жена!!! След 20 години я камилата, я камиляра, я царя !!!
Бихте ли използвали фейсбук, ако е платен?
Категорично ДА
Бих се замислил/замислила
Мога и без него
Категорично НЕ