×
Вход в системата

Потребителско име: Парола:
Добре дошли в най-новата версия на уеб сайта скъпи приятели. Надяваме се тя да бъде по-интересна за вас, тъй като има нови екстри, освен досегашните (анкети, вицове, обяви за запознанства, както разбира се и разказите) - галерия със снимки на потребители, разглеждане на профили, възможност за чат-разговор с всеки един потребител на сайта, новини за да Ви уведомяваме за новите екстри и подаръци в сайта, както и възможност да коментирате всяка една новина. Нашият екип се опита да публикува нови разкази, доколкото е възможно, като разчитаме и на помощ от Ваша страна.
Това е новият рай на забавленията. Не пропускайте възможността да се гмурнете в него. За използването на по-голямата част от уеб сайта се изисква регистрация от Ваша страна.

Разполагаме с над 150 разказа, 130 анкети и над 500 вица.
Този уеб сайт е предназначен за лица над 18 години. Ако чувствате, че съдържанието му не е подходящо за Вас, моля веднага напуснете уеб сайта. Не носим отговорност за това, кой го посещава!
Сцепиха ми дупенцето
Казвам се Катерина и съм на 35 години. Работя в голям супермаркет, нямам си постоянен приятел, но често се намират охажори, с които се забавляваме сексуално. Досега винаги съм правила нормален секс, но никога анален. Дори съм духала няколко пъти. Но някак си не мога да си представя дори, някой да ме изчука в дупето. По принцип е ...
Бясната ездачка
Бях в нощен клуб, когато я видях за първи път - чернокоса, добре сложена мацка с доста големи гърди. Харесах я още в първия момент, когато я забелязах. Стоеше с приятелки на бара. А аз бях с моите хора на едно сепаре. Веднага викнах сервитьорката и поръчах да почерпи мацката с това, което пие в момента. Тя взе, че отговори на ...
Иванчо имал час по рисуване. И трябвало да всеки да нарисува по нещо. Седял Иванчо, чудил се, най-накрая нарисувал една муха върху чина. Минала учителката, видяла мухата, помислила я за истинска и пляс върху чина - счупила си ръката.
- Марш вкъщи, Иванчо и да доведеш баща си! - изревала тя.
Довел Иванчо баща си и учителката обяснява на баща му:
- В час по рисуване Иванчо нарисувал муха върху чина, аз помислих, че е истинска, рекох да я убия и си счупих ръката.
А баща му казал:
- Ооо, това е нищо, госпожо учител. Той нарисува 100 путки в банята и аз си счупих кура.
Предлагали ли сте поне веднъж брак на момиче?
Да, 1-2 пъти
Да, повече от два пъти
Не, никога